Tavuk Soğuk Odası
BİR TAVUK ÇİFTLİĞİNDE, SICAKLIK KONTROLLÜ ORTAMLAR, TAVUKLARIN VEYA DİĞER KANATLI TÜRLERİN KESİLDİKTEN SONRA GÜVENLİ DEPOLANMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR.
TAVUK ETİ DOĞRU SICAKLIKTA TUTULMADIĞI TAKDİRDE BAKTERİLERE VE BOZULMAYA ÇOK ETKİLİDİR. BU NEDENLE SOĞUK ODA HER KANATLI ÇİFTLİĞİNDE ÇOK ÖNEMLİDİR. ÜRETİCİLERİN TAVUKLARINI MÜKEMMEL SICAKLIK KONTROLLÜ VE YALITIMLI ORTAMLARDA DEPOLAMALARINA, ETİN KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN KORUNMASINA İZİN VERİR.