Our Gallery

Contact Info

Olgunlaştırma soğuk odaları meyvelerin olgunlaşmasını hızlandırmak, aynı zamanda kaliteyi yüksek tutmaktır. Genellikle muz, mango, kivi ve domates için olgunlaşma soğukluğu kullanmalıyız (Örneğin: muz olgunlaşma soğukluğu).
Dondurucu odası, soğutma odası veya şok dondurucudan farklı olarak olgunlaşma soğuk odasının büyük bir farkı vardır. Bu yüzden tasarıma dikkat etmeliyiz.
Yüksek kaliteye, iyi tasarıma ve profesyonel hizmete ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin. Şimdi burada olgunlaşan soğuk odamız hakkında daha fazla bilgi var ve örneğin muzdan bahsedelim.

Akıllı kontrole sahip olgunlaştırma ekipmanı.

Meyvelerin iyi durumda olgunlaşması için olgunlaşma sırasında tüm faktörleri kontrol etmemiz gerekir. Böylece nemlendiriciyi, etilen kontrol sistemlerini, CO2 ve havalandırma kontrol sistemlerini ve tüm parçaları sağlayacağız.
Nem seviyesi %95’e kadar ayarlanabilir.

Yalıtımlı paneller ve kapılar dahildir.
İyice mühürlenirlerdi. Yani sızıntı yok. Kapı olarak normal kayar kapı veya seksiyonel tavan kapısı kullanabiliriz.
Muz olgunlaştırma soğuk odamız için çok iyi bir tasarımdır ve çok kaliteli muz elde edebilirsiniz. Diğer meyveler için de durum aynıdır.

Banana ripening cold storage.

Banana cold storage It is the best environment for both protection and ripening of bananas.
Neither overcooling nor overheating banana cold storage in a cold room with a controlled cooling system will provide protection.
Bananas collected at harvest time Specially designedcold storage It ripens in 2 weeks at temperatures between 18 and 24 degrees.
During this maturation process, the cold storage must have a valid air circulation.
blanching banana cold room Humidity values ​​should be between 85 and 95.
 From the moment banana ripening starts, ethylene gas must be applied to the cold room for 24 hours, and these values ​​should be between 100 and 150 PPM.
DÜNYADA EN ÇOK ÜRETİLEN MEYVELERDEN BİRİ OLAN MUZ, YEŞİL OLARAK TOPLANIR. MUZUN 6-7 HAFTA GİBİ KISA BİR SAKLAMA SÜRESİ İÇİN SERBEST BIRAKILMASINDAN ÖNCE İKİ ÖNEMLİ SÜREÇ BAŞLIYOR. Bunlar SARARMA (SADECE MEYVENİN DIŞ KABUK RENKİNİ GELİŞTİRME) VE OLGUNLAŞTIRMA (MEYYEYİ İSTENİLEN TAT, RENK, KALİTEYE GETİRMEK). BUNUN İÇİN ÖZEL ŞARTLARIN SAĞLANACAĞI ÖZEL ODALARA İHTİYAÇ VARDIR.
MOODY GROUP – MOODY REFRİGERATION, GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELER VE HAZIRLADIĞI EĞİTİM ÇALIŞMALARI SAYESİNDE GIDA DEPOLAMA ALANINDA GENİŞ BİR TECRÜBEYE SAHİPTİR. BU TECRÜBESİNİN SONUCUNDA MUZ SAĞLAMA VE SAKLAMA ODASI İLE İLGİLİ KULLANICI BEKLENTİLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇÖZÜMLER SUNMAKTADIR.